Lediga tjänster

NEW WAVE MODE SÖKER EKONOMICHEF

Vår nuvarande ekonomichef kommer att gå i pension och vi söker nu hans efterträdare, med placeringsort i Dingle.

DINA ARBETSUPPGIFTER
Som ekonomichef på New Wave Mode har du ett övergripande ansvar för såväl ekonomi som för de affärssystem som styr vår verksamhet. Du har även personalansvar för ekonomiavdelningen.

Du ingår i företagets ledningsgrupp och rapporterar till bolagets VD samt koncernens CFO.

VEM ÄR DU?
Då vi varit ett företag som vuxit stadigt med god lönsamhet under lång tid så är vi under ständig utveckling och stora investeringar planeras och kommer att genomföras under din ledning. Vi tror att du känner igen dig själv i centrum av stora utmaningar och att du har egenskaper som stresstålighet, driv och god prioriteringsförmåga.

Vi vill att du har en civilekonomexamen, hög IT-kompetens och erfarenhet av arbetsuppgifter på motsvarande nivå, gärna inom handel. Vi förutsätter goda kunskaper i engelska som är vårt koncernspråk. Vi tror även att du bor inom 10 mil från arbetsplatsen som präglas av en verksamhet i högt tempo med många dedikerade och drivna medarbetare.

Välkommen med din ansökan!

ANSÖKAN
Din ansökan och/eller frågor om tjänsten skickar du till VD Tomas Jansson på mail tomas.jansson@newwave.se senast den 31 mars.

OM NEW WAVE MODE
New Wave Mode AB marknadsför och distribuerar varumärkena Clique och Cutter & Buck inom företagsmarknad och sportfackhandel i Sverige. Vi omsatte under 2019 drygt 400 MSEK och vi har 100 anställda. Vi är belägna i Dingle, c:a 12 mil norr om Göteborg.

Vi ingår i New Wave Group AB (publ), en tillväxtkoncern som skapar, förvärvar och utvecklar varumärken och produkter för både företagsmarknaden och detaljhandeln.

Koncernen omsatte 2019 nästan 7000 MSEK och har 2500 anställda i dotterbolag över hela världen. I koncernens varumärkesportfölj ingår varumärken som Orrefors Kosta Boda, Craft, Clique, Sagaform, Seger, Cutter & Buck, James Harvest Sportswear, Jobman, Toppoint och Projob.

 

Här är annonsen som pdf